Antena 3 CNN Actualitate Fiica unui pacient mort în secţia ATI COVID Piatra Neamţ: "Sun de 4 zile şi nu am aflat nimic de el. Mi-au închis telefonul că îi deranjez”

Fiica unui pacient mort în secţia ATI COVID Piatra Neamţ: "Sun de 4 zile şi nu am aflat nimic de el. Mi-au închis telefonul că îi deranjez”

Rudele pacienţilor internaţi la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ sunt confuzi şi revoltaţi de felul în care au primit vestea tragică. Este şi cazul unei femei care de patru zile nu mai ştia nimic de tatăl ei internat în spital. Ea acuză personalul medical că îi închidea telefonul de fiecare dată când suna să mai afle informaţii despre starea de sănătate a tatălui ei.

Fiica unui pacient mort în secţia ATI COVID Piatra Neamţ: "Sun de 4 zile şi nu am aflat nimic de el. Mi-au închis telefonul că îi deranjez”
de Claudia Popovici    |    15 Noi 2020   •   09:40

“Am fost anunţaţi aseară la ora 23:00 că a decedat. Noi sperăm să fi fost la etajul 3, că am înteles că au fost tranferaţi”, spune fiica pacientului decedat la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ.

Femeia a declarat că de patru zile medicii și asistentele refuzau să îi dea date despre tatăl ei.

 “Sistemul este mort! Sun, să aflu că tata e la reanimare şi îmi închide telefonul. Domne, dar fă-ţi un program să poată să sune aparţinătorul dacă are nevoie de ceva”, a mai spus fiica pacientului decedat

Personalul medical motiva lipsa de informaţii spunându-i femeii că îi deranjează cu telefoanele

“Dacă îl laşi, îl laşi că nu te interesează. Sun, îi deranjez… Şi acum, aşa mult i-am deranjat că a luat foc”, a mai spus revoltată fiica pacientului decedat.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close