Antena 3 CNN Actualitate Prima reacție Rompetrol vizavi de situația de la Petromidia: "Incendiul s-a produs la finalul unor lucrări de mentenanță"

Prima reacție Rompetrol vizavi de situația de la Petromidia: "Incendiul s-a produs la finalul unor lucrări de mentenanță"

A apărut prima reacție a companiei Rompetrol, în legătură cu incendiul produs astăzi la rafinăria Petromidia.

Prima reacție Rompetrol vizavi de situația de la Petromidia: "Incendiul s-a produs la finalul unor lucrări de mentenanță"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    21 Iun 2023   •   17:37

Compania Rompetrol a oferit în urmă cu câteva momente, prima reacție cu privire la incendiul izbucnit astăzi, în urma unei explozii produse la rafinăria Petromidia.

„În cursul acestei zile, un incendiu s-a produs în instalația de Hidrocracare Blândă (MHC), la finalul unor lucrări de mentenanță specifice.Imediat, angajații instalației au raportat incidentul către serviciul intern de situații de urgență și către dispeceratul rafinăriei, care, la rândul ei, a informat autoritățile, conform procedurilor în vigoare.

Nu există victime, toți angajații instalației, dar și din celelalte secții ale rafinăriei au fost evacuați. Până la sosirea autospecialelor ISU, primele intervenții au fost realizate de pompierii rafinăriei Petromidia, care au reușit să limiteze impactul. În colaborare cu autoritățile, depunem toate eforturile pentru stingerea incendiului și remedierea situației", au transmis cei de la Rompetrol.

Citește și: Primele imagini de la incendiul produs la rafinăria Petromidia. Muncitorii fug din calea flăcărilor

×
Subiecte în articol: Petromidia Rompetrol
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close