Antena 3 CNN Actualitate Reacția Sky News, după concluziile autorităților române: “Ancheta este solidă, o susținem”

Reacția Sky News, după concluziile autorităților române: “Ancheta este solidă, o susținem”

Reacția Sky News, după concluziile autorităților române: “Ancheta este solidă, o susținem”
10 Aug 2016   •   13:44

Jurnalistul Adelin Petrișor a obținut o reacție din partea postului Sky News, după ce autoritățile române au anunțat că ancheta realizată de postul britanic pare să fie regizată.

Surprinzător, Lucy Ellison, PR manager la Sky News, scrie că postul susține total ancheta realizată de Gordon Ramsey.

Iată răspunsul Sky News, prezentat de Adelin Petrișor:

"Stuart Ramsay și echipa sa au prezentat o anchetă solidă privind traficul de arme în România și Sky News sprijină în continuare ancheta."

Procurorul şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat miercuri că procurorii au identificat armele şi persoanele mascate care apar în reportajul Sky News şi că în acest caz se confirmă un "scenariu", despre care crede că a fost pus la cale de jurnaliştii britanici.

"La această oră, se efectuează percheziţii în judeţele Mureş şi Bistriţa. Au fost identificate persoanele mascate şi alte persoane care au colaborat cu acestea. Au fost identificate şi ridicate armele. S-a descoperit şi autoturismul şi se face o cercetare în teren. Vor fi aduşi în cursul zilei de astăzi pentru a fi audiaţi la Bucureşti şi vom reveni cu amănunte după ascultarea lor. Până la această oră, se confirmă ceea ce am preconizat la început - un scenariu, care cred că a fost pus la cale de jurnaliştii britanici", a spus Daniel Horodniceanu într-o scurtă declaraţie făcută miercuri la sediul DIICOT, conform Agerpres.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close