Antena 3 Actualitate Reacţia şoferului Uber ameninţat cu bătaia de un pasager: ''A vrut să le arate tuturor colegilor Uber ce păţesc dacă fac acest serviciu la Craiova''

Reacţia şoferului Uber ameninţat cu bătaia de un pasager: ''A vrut să le arate tuturor colegilor Uber ce păţesc dacă fac acest serviciu la Craiova''

de Georgiana Adam    |    17 Mar 2021   •   12:35
Reacţia şoferului Uber ameninţat cu bătaia de un pasager: ''A vrut să le arate tuturor colegilor Uber ce păţesc dacă fac acest serviciu la Craiova''

Alexandru Calancea, şoferul UBER ameninţat cu bătaia chiar în timpul unei curse la Craiova, a vorbit, miercuri, în exclusivitate la Antena 3 despre umilinţele la care a fost supus.

De asemenea, şoferul a depus plângere penală la poliţie.

Scandalul s-a terminat în momentul în care şoferul de Uber a vazut în spatele său o maşină de poliţie, a coborât şi s-a plâns oamenilor legii.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, şoferul a spus că nu ştie de ce la ce a pornit conflictul şi că totul a vrut să fie o lecţie pentru şoferii Uber din Craiova.

''Sincer, nu ştiu nici eu de la ce a pornit, ce a avut domnul Teodorescu. Practic, eu am primit o comandă făcută de domnul Cristinel. S-au urcat două persoane, din care doar domnul Cristinel avea mască, domnul Teodorescu avea o cafea în mână. Mi-a zis să îi duc către Mc, după care, după ce am pus maşina în mişcare, au început să îmi vorbească urât, să dea cu pumnii în scaune, în portiere, mi-au rupt masca de la gură, m-au ameninţat cu pumnii, zicându-mi că vor să îmi dea un pum şi să dau cu capul în geam.

Nu am avut niciun schimb de replici, absolut nimic. Domnul Teodrescu era foarte recalcitrant şi a început efectiv să mă ameninţe, să dea cu pumnii, să îmi rupă masca, să îmi arunce cu cafea. Văzând că a reuşit să mă intimideze, a schimbat atitudinea, a scos telefonul din buzunar, spunându-i colegului că vor să mă umilească şi a schimbat atitudinea pe filmare. Ulterior, am aflat că domnul Teodorescu este un avocat, deci era normal ca dumnealui să îşi schimbe atitudinea pe filmare. Ştia exact ce vrea să facă.

A vrut să le arate tuturor colegilor Uber ce păţesc dacă fac acest serviciu la Craiova, schimbând atitudinea pe înregistrare'', a mărturisit Alexandru Calancea, şoferul Uber ameninţat la Craiova.

Platforma de ridesharing Uber se extinde în România, Craiova fiind al șaptelea oraș în care acest serviciu este disponibil.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close