Antena 3 CNN Actualitate Reacţia şoferului Uber ameninţat cu bătaia de un pasager: ''A vrut să le arate tuturor colegilor Uber ce păţesc dacă fac acest serviciu la Craiova''

Reacţia şoferului Uber ameninţat cu bătaia de un pasager: ''A vrut să le arate tuturor colegilor Uber ce păţesc dacă fac acest serviciu la Craiova''

Alexandru Calancea, şoferul UBER ameninţat cu bătaia chiar în timpul unei curse la Craiova, a vorbit, miercuri, în exclusivitate la Antena 3 despre umilinţele la care a fost supus.

Reacţia şoferului Uber ameninţat cu bătaia de un pasager: ''A vrut să le arate tuturor colegilor Uber ce păţesc dacă fac acest serviciu la Craiova''
de Georgiana Adam    |    17 Mar 2021   •   12:35

De asemenea, şoferul a depus plângere penală la poliţie.

Scandalul s-a terminat în momentul în care şoferul de Uber a vazut în spatele său o maşină de poliţie, a coborât şi s-a plâns oamenilor legii.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, şoferul a spus că nu ştie de ce la ce a pornit conflictul şi că totul a vrut să fie o lecţie pentru şoferii Uber din Craiova.

''Sincer, nu ştiu nici eu de la ce a pornit, ce a avut domnul Teodorescu. Practic, eu am primit o comandă făcută de domnul Cristinel. S-au urcat două persoane, din care doar domnul Cristinel avea mască, domnul Teodorescu avea o cafea în mână. Mi-a zis să îi duc către Mc, după care, după ce am pus maşina în mişcare, au început să îmi vorbească urât, să dea cu pumnii în scaune, în portiere, mi-au rupt masca de la gură, m-au ameninţat cu pumnii, zicându-mi că vor să îmi dea un pum şi să dau cu capul în geam.

Nu am avut niciun schimb de replici, absolut nimic. Domnul Teodrescu era foarte recalcitrant şi a început efectiv să mă ameninţe, să dea cu pumnii, să îmi rupă masca, să îmi arunce cu cafea. Văzând că a reuşit să mă intimideze, a schimbat atitudinea, a scos telefonul din buzunar, spunându-i colegului că vor să mă umilească şi a schimbat atitudinea pe filmare. Ulterior, am aflat că domnul Teodorescu este un avocat, deci era normal ca dumnealui să îşi schimbe atitudinea pe filmare. Ştia exact ce vrea să facă.

A vrut să le arate tuturor colegilor Uber ce păţesc dacă fac acest serviciu la Craiova, schimbând atitudinea pe înregistrare'', a mărturisit Alexandru Calancea, şoferul Uber ameninţat la Craiova.

Platforma de ridesharing Uber se extinde în România, Craiova fiind al șaptelea oraș în care acest serviciu este disponibil.

 

×
Subiecte în articol: sofer Uber Craiova bătaie
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close