Antena 3 CNN Actualitate Reacţii dezgustătoare în cazul fetei violate din Vaslui. „Vă spun sincer că am plâns când i-a arestat"

Reacţii dezgustătoare în cazul fetei violate din Vaslui. „Vă spun sincer că am plâns când i-a arestat"

Reacţii dezgustătoare în cazul fetei violate din Vaslui. „Vă spun sincer că am plâns când i-a arestat"
21 Iul 2015   •   08:24

Cazul elevei violate din Văleni împarte comunitatea în două tabere. Unii sunt revoltaţi de faptul că cei şapte tineri acuzaţi de viol au fost lăsaţi în libertate. Alţii consideră că aceştia au făcut o "greşeală a tinereţii" sau că fata este vinovată. Culmea e că cei care îi iau apărarea fetei sunt foarte puţini, iar cei şapte agresori sunt priviţi aproape ca nişte eroi. În rândul localnicilor, sunt catalogaţi drept "fotbaliştii comunei", "băieţi din familii de gospodari" sau "băieţi cuminţi ca nişte fete".

Citiţi şi: "Cerem arestarea celor 7 băieţi violatori din Vaslui". Petiţia a fost semnată de peste 125.000 de români

Localnicii sunt de părere că cei şapte tineri trebuie să răspundă în faţa legii pentru fapta comisă. De cealaltă parte, apărătorii violatorilor spun că aceştia au căzut în plasa unei fete cu o moralitatea îndoielnică.

O altă femei în scuză pe cei şapte tineri, suspectaţi de viol. Alt sătean, aceeaşi nedumirire. Oamenii nu înţeleg cum nişte băieţi aşa buni au fost în state de o asemenea faptă.

„Vă spun sincer că am plâns când i-a arestat. Nişte băieţi aşa buni să se comporte ca nişte animale. Nici unui câine nu-i faci aşa ceva. Nu ştiu ce a fost în mintea lor. A' lui Burlacu e cuminte ca o fată, mergea duminica la biserică. A' lui Bolboceanu nu mai zic, cât de cuminte şi el. A' lui Avădanei are două surori, amândouă studente, fete la locul lor", spune un localnic.

În faţa anchetatorilor, fata de 18 ani a povestit momentele traumatizante prin care a trecut.

"Am început să plâng, iar el a început să ţipe la mine. L-am rugat să mă ducă acasă, însă a spus că nu voi pleca de acolo până nu voi întreţine relaţii sexuale cu toţi. (...) Avadanei Silviu m-a trântit în genunchi şi m-a obligat să-i fac sex oral. Apoi, cu forţa, am întreţinut relaţii sexuale normale şi anale, până mi-am pierdut cunoştinţa. (...) Am leşinat din nou, iar Burada, bruscandu-mă, mi-a spus că, dacă voi mai juca teatru, mă va bate", a mărturisit eleva în faţa procurorilor."

Violatorii elevei din Vaslui sunt acum cercetaţi sub control judiciar. Decizia magistraţilor nu a fost atacată de procurori.


×
Subiecte în articol: viol Vaslui fata violata
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close