Antena 3 CNN Actualitate Reacții după discursul momentului! USR cere demisia Ministrului Justiției

Reacții după discursul momentului! USR cere demisia Ministrului Justiției

Reacții după discursul momentului! USR cere demisia Ministrului Justiției
Sursa foto: foto: gov.ro
23 Feb 2018   •   08:57

Uniunea Salvaţi România a condamnat decizia anunţată de ministrul Justiţiei, de a propune revocarea procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Într-un comunicat de presă, liderii USR au cerut demisia imediată a lui Tudorel Toader care, în opinia preşedintelui Dan Barna, s-a compromis definitiv în faţa societăţii.

Şi fostul premier Dacian Cioloş spune că tot ceea ce se întâmplă acum este un circ, iar lupta împotriva corupţiei a devenit un pericol pentru cei care "aparţin unui trecut în care mergea şi aşa". Cioloş l-a criticat şi pe ministrul Tudorel Toader, pe care l-a dat drept exemplu de anticomunicare. 

Preşedintele UDMR nu crede că Laura Kovesi va fi revocată de preşedintele Klaus Iohannis. Kelemen Hunor a spus că neregulile prezentate de ministrul justiţiei despre activitatea şefei DNA sunt reale şi de notorietate de ani de zile. Insă chiar şi aşa, preşedintele Klaus Iohannis a declarat cu câteva zile în urmă că nu există niciun motiv ca Laura Codruţa Kovesi să fie revocată. Cum preşedintele este consecvent, şansele ca Laura Codruţa Kovesi să fie înlăturată sunt nule, subliniază liderul UDMR.

De cealaltă parte, procurorul şef al DNA susţine că nu are niciun motiv să-şi dea demisia, aşa că lucrurile vor rămâne exact cum sunt în acest moment, concluzionează Hunor.

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close