Antena 3 CNN Actualitate Reacţii FURIBUNDE după excluderile răsunătoare din PSD: "Ponta va avea timp să mănânce până la bătrâneţe popcorn, ca aliment de bază"

Reacţii FURIBUNDE după excluderile răsunătoare din PSD: "Ponta va avea timp să mănânce până la bătrâneţe popcorn, ca aliment de bază"

Reacţii FURIBUNDE după excluderile răsunătoare din PSD: "Ponta va avea timp să mănânce până la bătrâneţe popcorn, ca aliment de bază"
de O.P.    |    28 Noi 2014   •   05:37

Atacurile nu s-au oprit la uşa partidului din Şoseaua Kiseleff. Mircea Geonă a declarat pentru gândul.info că Victor Ponta trebuia să-şi dea demisia în prima secundă şi că se agaţă disperat de guvernare. 

De asemenea, Marian Vanghelie spune că Victor Ponta va pierde puterea până la Paşte şi că a fost exclus deoarece putea reprezenta un contracandidat pentru Victor Ponta la şefia partidului. 

"De la PSD trebuia să îşi dea demisia din prima secundă. 1 pentru că a spus-o, 2 pentru că înfrângerea este atât de catastrofală încât trebuie să îţi asumi într-un fel o răspundere politică. Se agaţă se guvernare disperat, şantajează cu rămânerea la guvernare păstrarea poziţiei la partid. Pur şi simplu le este teamă ce se va întâmpla cu ei, pentru că este clar că în clipa când se va pierde guvernarea, şi se va pierde într-un orizont oarecare de timp şi soarta actualei conduceri este pecletuită şi domnul Ponta, la o vârstă foarte tânără va avea timp până la bătrâneţe să mănânce popcorn ca aliment de bază", a declarat Mircea Geoană.

"Dacă pleacă vreo 30, 40 de parlamentari, dl ponta pleacă acasă. Asta, varianta bună. Că eu cred că până de Paşte îl va da strada afară. (pe Ponta).Uitaţi-vă ce vă spun! Aceşti doi mari lideri, Victor Ponta şi Liviu Dragnea cum se mint şi se păcălesc unul pe altul. Dl Ponta crede ca va scapa  de dl Dragnea ca are probleme penale, iar dl Dragnea crede că sala n-o să-l mai vrea pe Victor Ponta. Şi nu mai e nici Vanghelie să fie contracandidat, nu mai e nici Geoană, nici Şova. La un moment dat, vă spun o fază penibilă. M-am sculat de mai multe ori. Şi mi-am făcut cruce. Îmi făceam cruce. Am zis că nu-mi vine să cred. Cum să mă daţi afară după 20 şi ceva de ani. Domne, plec eu...", a declarat Marian Vanghelie.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close