Antena 3 CNN Actualitate Reacții în cazul polițistului anchetat pentru că a filmat un gândac. ”Poate trebuie anchetată și doamna Carmen Dan”

Reacții în cazul polițistului anchetat pentru că a filmat un gândac. ”Poate trebuie anchetată și doamna Carmen Dan”

Reacții în cazul polițistului anchetat pentru că a filmat un gândac. ”Poate trebuie anchetată și doamna Carmen Dan”
06 Mai 2017   •   13:36

Un politist din Teleorman risca sa fie destituit pentru ca a filmat un gandac care se plimba pe birou fara sa fi cerut acordul sefilor. Părerile sunt împărțite în acest caz, unii considerând că ancheta este exagerată, alții spunând că este o procedură standard.

”IPJ a hotărât o cercetare prealabilă. E absurd să vezi că cineva doar se gândește să facă așa ceva, în condițiile în care nu se întâmplă nimic. E discutabil, modul în care noi avem aceste legi, aceste regulamente. Doamna Carmen Dan v-a prezentat centrul operațional din MAI. Poate trebuie anchetată și domnia sa, poate avea autorizație” a spus Toader Paraschiv, fost președinte al SNSPC.

”De ani de zile încercăm să recredibilizăm această instituție. Dacă așa a considerat colegul că pot fi rezolvate problemele, eu nu pot fi de acord. Dacă aveam probleme, trebuiau ridicate la nivelul comenzii. De ce nu avem o sesizare? A fost mai simplu din punctul său de vedere să filmeze și să pună pe Facebook, ca noi să dezvoltăm acest subiect? (...) Oare gândacul cum a ajuns acolo? La locul de muncă cine menține curățenia? Nimeni nu a pus problema ca acel coleg să fie dat afară” a spus Florin Vîlnei, președintele SEDLEX.

×
Subiecte în articol: ancheta Teleorman politist filmare carmen dan
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close