Antena 3 CNN Actualitate Realizările lui Vlad Voiculescu după trei luni la Ministerul Sănătăţii: o broşură, plicuri poştale şi mai mulţi urmăritori pe Facebook

Realizările lui Vlad Voiculescu după trei luni la Ministerul Sănătăţii: o broşură, plicuri poştale şi mai mulţi urmăritori pe Facebook

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a prezentat un raport după trei luni la conducerea ministerului, în şedinţa de Guvern, iar printre realizările cu care se mândreşte se numără şi o broşură, plicuri poştale şi mai mulţi urmăritori pe Facebook.

Realizările lui Vlad Voiculescu după trei luni la Ministerul Sănătăţii: o broşură, plicuri poştale şi mai mulţi urmăritori pe Facebook
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    27 Mar 2021   •   10:07

"Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a prezentat ieri în ședința de Guvern un raport al măsurilor luate de Ministerul Sănătății în ultimele trei luni pentru combaterea pandemiei COVID-19. Între cele mai importante măsuri se numără:

* Dotarea spitalelor pentru combaterea COVID-19

* Creșterea numărului de paturi ATI și paturi de terapie acută

* Creșterea capacității de testare la nivel național

* Adaptarea indicatorilor epidemiologici pentru o imagine reală a evoluției pandemiei", se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Sănătăţii.

Printre realizările cu care Vlad Voiculescu se mândreşte şi pe care le-a prezentat premierului Florin Cîţu se numără şi campania "Om cu om, oprim pandemia", o broşură cu întrebări şi răspunsuri despre vaccinare, peste 40 de mituri şi dezinformări combătute prin postări în social media, plicuri poştale, dar şi rezultate impresionante în ceea ce priveşte Facebook.

Astfel, prin postarea unor clipuri video pe pagina de Facebook, Ministerul Sănătăţii a obţinut o creştere de 59533% a numărului de minute video vizionate.

Raportul complet al ministrului Vlad Voiculescu poate fi accesat pe site-ul oficial al ministerului - ms.ro.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close