Antena 3 CNN Actualitate Recenzori hăituiţi: Mai au doar două zile pentru a completa toate formularele

Recenzori hăituiţi: Mai au doar două zile pentru a completa toate formularele

Recenzori hăituiţi: Mai au doar două zile pentru a completa toate formularele
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Oct 2011   •   21:44

Situaţie de criză pentru recenzori. Mai au la dispoziţie doar două zile pentru a completa formularele. Prea multe, pentru prea puţin timp. Toţi aleargă în acest weekend din uşă-n uşă, şi din poartă-n poartă, dar puţine persoane le mai deschid. Mulţi sunt deja la al doilea drum. Pentru că, la primul, n-au luat CNP-urile.

Recenzorii insistă cât pot. Mai au două zile la dispoziţie să completeze toate formularele. O misiune dificilă, mai ales în Bucureşti, având în vedere că abia au trecut de jumătate. Recenzorii aleargă de dimineaţă până seara pentru a recupera din diferenţă. Şi, sunt cu nervii la pământ. Spun că de vină este lipsa de cooperare a cetăţenilor.

În 30 de judeţe, înregistrarea datelor statistice a fost superioară mediei calculate la nivel naţional. Procente mai mari s-au înregistrat în judeţele Covasna, Vâlcea, Braşov şi Arad. Nu la fel de harnici au fost recenzorii din judeţele Ilfov, Constanţa, Sibiu şi Gorj, unde numărul celor recenzaţi a fost mai mic decât media naţională.

Cea mai dramatică situaţie este în Capitală. Doar 66% dintre cetăţeni sunt recenzaţi. Cea mai gravă situaţie este în sectorul 1. Mai puţin de jumătate au fost recenzaţi. La unii dintre ei, recenzorul nu a sunat niciodată la uşă.

 


×
Subiecte în articol: cnp INS calcule populatie cetateni judete
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close