Antena 3 CNN Actualitate Recompensă de 4.000 de lei pentru Dora, un câine pierdut de o familie pe Transfăgărășan

Recompensă de 4.000 de lei pentru Dora, un câine pierdut de o familie pe Transfăgărășan

Dora, un câine lup cehoslovac, s-a pierdut de familia sa, pe 5 august 2020, pe Transfăgărășan, după ce a fost atacată de mai mulți ciobănești. Câteva zile mai târziu, Dora a fost văzută în zona campingului de la Conacul Ursului, însă, din nou, a dispărut.

Recompensă de 4.000 de lei pentru Dora, un câine pierdut de o familie pe Transfăgărășan
Sursa foto: Facebook / DORA vrea acasa
de Alin Tarnovschi    |    01 Sep 2020   •   19:15

Dora aparține unei familii de turiști din Cehia, iar pe 5 august a dispărut, după ce a fost atacată de câini ciobănești între lacul Bâlea și Vârful Mircii. Ore întregi, apoi zile, turiștii din Cehia au căutat-o pe Dora, însă toate eforturile au fost în zadar.

Astfel, oamenii s-au întors acasă, însă au cerut ajutor online și așa au reușit să intre în contact cu câțiva români care s-au oferit să îi ajute și au deschis o pagină de Facebook denumită "DORA vrea acasă".

"Căutăm o femelă  foarte blândă, tânără de lup cehoslovac, pierdută pe 5 august în Transfăgărășan lângă  lacul Buda de o familie de turiști cehi. La momentul pierderii avea un mic rucsăcel negru ca-n poze pe spate (modelul e pe alt câine în poză).

A fost atacată de câinii ciobănești liberi între Lacul Balea si Vârful Mircii", se arată pe pagina de Facebook.

Recompensă de 4.000 de lei pentru Dora, câinele lup pierdut pe Transfăgărășan

Dora are ambele urechi cu semne și răspunde la comenzi în limba cehă: keme – vino aici și sedni: șezi.

Pentru a-i ajuta pe turiștii din Cehia să o găsească pe Dora, voluntarii români au pus mai multe afișe în zona în care a dispărut Dora și au oferit o recompensă de 4.000 de lei.

Din nefericire, au trecut trei săptămâni, iar Dora nu a fost încă găsită. Oricine o vede este rugat să sune la numerele de telefon: 0728936586 sau +00420773695472.

×
Subiecte în articol: Transfăgărășan
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close