Antena 3 Actualitate Reconstituire Caracal. Mama Luizei: „Vrem să se facă dreptate. Luiza nu este moartă, îmi vreau copilul”

Reconstituire Caracal. Mama Luizei: „Vrem să se facă dreptate. Luiza nu este moartă, îmi vreau copilul”

17 Sep 2019   •   09:36
Reconstituire Caracal. Mama Luizei: „Vrem să se facă dreptate. Luiza nu este moartă, îmi vreau copilul”
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3

Monica Melencu, mama Luizei, adolescenta dispărută în luna aprilie după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, principalul suspect în dispariția fetei, a ajuns la locuința acestuia din  Caracal,  acolo unde urmează să fie reluată reconstituirea zilei în care fiica sa a dispărut.

Mama Luizei a reiterat că anchetatorii nu și-au făcut datoria și din păcate speranțele sunt reduse în a se face lumină în cazul Luizei.

„Vrem să se facă dreptate. Nu cred că Dincă va avea de spus multe în privința fiicei mele. Eu nu cred că Luiza este moartă. Vrem doar să se facă dreptate. Îmi vreau copilul din nou. Sunt cinci zile. Gheorghe Dincă e protejat. Familia, complici”, a precizat Monica Melencu.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi, ulterior, i-a incinerat corpul. De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie.

×
Subiecte în articol: Caracal Gheorghe Dincă

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close