Antena 3 CNN Actualitate Se redeschide circulaţia pe Transalpina. Drumarii intervin cu utilajele de deszăpezire pe cea mai înaltă şosea din România

Se redeschide circulaţia pe Transalpina. Drumarii intervin cu utilajele de deszăpezire pe cea mai înaltă şosea din România

Autoritățile locale pregătesc redeschiderea circulației rutiere pe Transalpina, cea mai înaltă șosea din România.

de Gabriela Mladin    |    Andreea Gelatu    |    03 Apr 2024   •   14:54

Mai multe utilaje au fost aduse în zonă pentru a curăța carosabilul, astfel încât până de Paște drumul să fie accesibil turiștilor care doresc să-l tranziteze. În unele zone, drumarii au găsit zăpadă și de 5 metri înălțime, acolo unde au existat troiene.

Primele intervenții din acest an pe Transalpina

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu primele intervenţii din acest an ale drumarilor, pe Transalpina.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Pentru a evalua corect situația pe DN 67C, Transalpina, sectorul cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului, am decis ca utilajele de deszăpezire să acționeze pentru îndepărtarea zăpezii de pe partea carosabilă, până în zonele cunoscute de noi ca fiind mai problematice.

Dacă acțiunea se poate desfășura în siguranță vom continua activitatea și vom deschide circulația rutieră pe acest sector.

Decizia de deschidere a circulației se poate lua numai în baza unor verificări amănunțite făcute de către specialiștii în siguranță rutieră din cadrul CNAIR și numai atunci când circulația se poate face în siguranță", a declarat Directorul Regional al DRDP Craiova, Călin Cosmin.

Live Transalpina

Primele intervenții din acest an pe Transalpina! "Pentru a evalua corect situația pe DN 67C, Transalpina, sectorul cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului, am decis ca utilajele de deszăpezire să acționeze pentru îndepărtarea zăpezii de pe partea carosabilă, până în zonele cunoscute de noi ca fiind mai problematice. Dacă acțiunea se poate desfășura în siguranță vom continua activitatea și vom deschide circulația rutieră pe acest sector. Decizia de deschidere a circulației se poate lua numai în baza unor verificări amănunțite făcute de către specialiștii în siguranță rutieră din cadrul CNAIR și numai atunci când circulația se poate face în siguranță", a declarat Directorul Regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin .

Publicată de DRDP Craiova pe Miercuri, 3 aprilie 2024

×
Subiecte în articol: transalpina redeschidere circulatie
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close