Antena 3 CNN Actualitate Se redeschide circulația pe Podul Grant, pe sensul Crângași-Turda | Anunțul a fost făcut de primarul general Nicușor Dan

Se redeschide circulația pe Podul Grant, pe sensul Crângași-Turda | Anunțul a fost făcut de primarul general Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că se redeschide circulația pe Podul Grant, pe sensul Crângași-Turda.

Se redeschide circulația pe Podul Grant, pe sensul Crângași-Turda | Anunțul a fost făcut de primarul general Nicușor Dan
Sursa foto: Facebook I Primăria Sectorului 6
de Georgiana Adam    |    27 Mar 2024   •   17:14

Duminică, circulația rutieră pe sensul Crângași-Turda va fi redeschisă la ora 11.00, potrivit anunțului făcut de Nicușor Dan.

Tot atunci se va relua și circulația tramvaielor 41, pe ambele sensuri.

Sâmbătă, linia 41 de tramvai va fi suspendată pentru efectuarea lucrărilor de repunere a infrastructurii pe pod. Pentru preluarea călătorilor, se înființează linia navetă 641 care va circula pe traseul tramvaiului 41 cu deviere pe Calea Giulești-Gara de Nord-Calea Griviței, notează Mediafax.

În luna octombrie a anului trecut, Podul Grant a intrat în lucrări de reabilitare, cu scopul de a consolida structura care se afla în pericol de prăbușire.

Podul, care facilitează atât circulația vehiculelor, cât și a tramvaielor, a necesitat intervenții ample pentru siguranța și fluidizarea traficului, a precizat Primăria Capitalei.

Odată cu închiderea temporară a circulației pe Podul Grant a afectat traficul din zonă, astfel că STB a anunțat rute alternative pentru traseele mijloacelor de transport în comun.

Nicușor Dan a promis, la vremea respectivă. că lucrările se vor finaliza în martie 2024.

×
Subiecte în articol: pod grant
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close