Antena 3 CNN Actualitate Reducere de 25% anunțată de CFR pentru călătoriile cu trenurile zăpezii, după Sărbătorile de iarnă

Reducere de 25% anunțată de CFR pentru călătoriile cu trenurile zăpezii, după Sărbătorile de iarnă

CFR Călători a anunțat că trenurile zăpezii vor cicula și în acest an, după Sărbătorile de iarnă, între 4 ianuarie și 28 februarie. Turiștii care vor vrea să meargă la munte să se distreze pe Valea Prahovei și Vatra Dornei vor beneficia de reduceri de 25% a biletelor.

Reducere de 25% anunțată de CFR pentru călătoriile cu trenurile zăpezii, după Sărbătorile de iarnă
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    30 Dec 2020   •   20:00

Reducerea se va aplica după Sărbătorile de iarnă, de luni până joi, pentru călătoriile pe ruta directă, la clasa a II-a cu trenurile InterRegio. Turiștii care se deplasează în weekend între stațiunile de pe Valea Prahovei, beneficiază de alte reduceri, între 31% și 55%.

"Iarna, vacanțele la munte sunt cele mai îndrăgite. Dacă v-ați stabilit deja programul, nu vă rămâne decât să luați trenul – o modalitate sigură și confortabilă de călătorie pentru a evada către pârtiile de schi şi săniuş.", a transmis CFR miercuri, printr-un comunicat.

CFR Călători lansează Trenurile Zăpezii 2021, ofertă de călătorie valabilă din 4 ianuarie până pe 28 februarie 2021. Astfel, turiștii și pasionații sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25% la trenurile care au ca destinație/plecare cele mai căutate staţiuni montane cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

Reducerea de 25% se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă ce au ca punct de plecare/destinație una din staţiile: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov, Vatra Dornei Băi hc sau Vatra Dornei

“Se apropie o perioadă mult așteptată de mulți dintre noi care au dus lipsa pârtiilor de schi, a zăpezii sau pur și simplu a unei plimbări în aerul de la munte. De aceea venim mai devreme ca în alți ani cu oferta „Trenurile Zăpezii” pentru a vă asigura o călătorie scutită de neplăcerea cozilor pe șosele și unde nu trebuie să stai țintuit în scaun pe toată durata călătoriei sau să nu poți pleca cu mai mult de 3-4 tovarăși de drum.

Cu CFR Călători poți transforma câteva ore de stres la volan într-o perioadă de relaxare cu toți prietenii pe care-i vrei aproape, cu familia sau pur și simplu cu laptopul sau cartea ta preferată. Și totul la un preț cu 25% mai mic la trenurile spre munte sau cu reduceri și mai mari pentru deplasările la sfârșit de săptămână, între stațiuni” a declarat Dan M. Costescu, director general CFR Călători.

Cu oferta Trenurile Zăpezii 2021 preţul biletului pe ruta București – Predeal este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai puţin faţă de preţul întreg; pe ruta Satu Mare – Predeal prețul biletului este de 84,15 lei, cu 26,75 lei mai puţin față de tariful întreg; pentru ruta Constanţa  –  Brașov preţul biletului este de  60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin față de tariful întreg, pentru ruta Iași – Vatra Dornei Băi preţul biletului este de 50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin față de tariful întreg.

Reamintim că pentru zilele de sfârșit de săptămână, pentru deplasarea între stațiunile de pe Valea Prahovei, poate fi utilizată oferta de weekend Valea Prahovei prin care se aplică reduceri de 31% – 56% de vineri până duminică, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur.

Hai cu noi la munte, cu Trenurile Zăpezii 2021! Ai 25% reducere pentru călătoriile directe ce au ca destinație/plecare...

Posted by CFR Călători on Wednesday, 30 December 2020

×
Subiecte în articol: CFR Calatori reducere trenurile zăpezii
Parteneri
Horoscop 21 martie 2023. Zodiile care dau lovitura!
x close