Antena 3 Actualitate Reducerea CAS şi neimpozitarea profitului reinvestit, măsuri susţinute de Guvernul României

Reducerea CAS şi neimpozitarea profitului reinvestit, măsuri susţinute de Guvernul României

19 Feb 2014   •   12:00
Reducerea CAS şi neimpozitarea profitului reinvestit, măsuri susţinute de Guvernul României
Sursa foto: Foto: gov.ro
Guvernul afirmă că susţine pachetul de măsuri de relaxare fiscală şi dezvoltare economică, care include reducerea CAS şi neimpozitarea profitului reinvestit, şi aminteşte că acestea vor fi discutate cu delegaţia FMI în luna aprilie.

"Guvernul României susţine pachetul de măsuri de relaxare fiscală si dezvoltare economică anuntate la începutul acestei luni, care include reducerea CAS şi neimpozitarea profitului reinvestit. Toate aceste măsuri vor fi discutate cu reprezentanţii Comisiei Europene, Fondului Monetar Internaţional şi Băncii Mondiale, în cadrul vizitei în România care va avea loc în luna aprilie. După cum a fost anunţat încă de la recenta vizită a delegaţiei finanţatorilor internaţionali, de către vicepremierul Daniel Chiţoiu (care a condus discuţiile cu reprezentanţii FMI, BM si CE, alături de ministrul Liviu Voinea) măsurile de relaxare fiscală şi dezvoltare economică urmează a fi discutate cu aceste instituţii în aprilie, pe baza unui studiu care se face cu Banca Mondială. Guvernul României este dedicat îndeplinirii angajamentelor asumate în cadrul programului de guvernare, care prevede măsuri de relaxare fiscală. Guvernul României susţine aplicarea acestora, cu respectarea tuturor obligaţiilor luate în cadrul Uniunii Europene, precum şi în relaţia cu partenerii internaţionali ai României", se arată într-un comunicat al Executivului.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, după şedinţa Biroului Politic, că PNL le solicită partenerilor săi din USL respingerea cât mai urgentă a proiectului de lege privind amnistia şi graţierea, proiect aflat în dezbaterea Camerei, şi adoptarea urgentă la nivel guvernamental şi parlamentar a măsurilor referitoare la neimpozitarea profitului reinvestit şi la reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator.

×
Subiecte în articol: reducere cas guvernul Romaniei

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close