Antena 3 CNN Actualitate REFERENDUM FAMILIE 2018. Încă un senator PSD a votat pentru familia tradițională: "Sper să pună capăt războiului dintre români şi români". 

REFERENDUM FAMILIE 2018. Încă un senator PSD a votat pentru familia tradițională: "Sper să pună capăt războiului dintre români şi români". 

REFERENDUM FAMILIE 2018. Încă un senator PSD a votat pentru familia tradițională:  "Sper să pună capăt războiului dintre români şi români". 
06 Oct 2018   •   15:46

 Senatorul PSD Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei, a declarat sâmbătă, la ieşirea de la urne, că a votat "pentru familie, pentru familia tradiţională". 

"Pentru familie, familia tradiţională, familia în care ne-am născut fiecare dintre noi şi în care fiecare copil are dreptul la o mamă, chiar dacă este naturală sau mamă adoptivă", a declarat Liviu Pop, după ce a votat la Liceul "Jean Monnet" din Capitală. 

Întrebat ce crede că va schimba acest referendum, senatorul social-democrat a spus: "Sper să pună capăt războiului dintre români şi români". 

Totodată, el a subliniat că nu consideră că ar reprezenta o restrângere a drepturilor, explicând că s-a referit la "războiul" dus în zona online-ului în ultimele zile. 

"Nu există o restrângere a drepturilor. Am spus războiul dintre români şi români pentru că inclusiv informarea publică din ultimele zile s-a transformat într-o dispută, în general în zona online-ului, între români şi români, ceea ce nu este normal", a spus Pop. 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close