Antena 3 CNN Actualitate REFERENDUM familie. Mesajul scris pe un bloc din centrul Timişoarei: „Dacă nu vii la vot, doi bărbaţi vor putea adopta copilul tău”

REFERENDUM familie. Mesajul scris pe un bloc din centrul Timişoarei: „Dacă nu vii la vot, doi bărbaţi vor putea adopta copilul tău”

REFERENDUM familie. Mesajul scris pe un bloc din centrul Timişoarei: „Dacă nu vii la vot, doi bărbaţi vor putea adopta copilul tău”
de S.T.    |    24 Sep 2018   •   19:04

REFERENDUM familie. Pe un bloc din centrul Timişoarei a apărut un banner de circa 15 metri lungime, cu un mesaj care se vrea a fi unul care să îi încurajeze pe oameni să participe la referendumul pentru familie şi să voteze pentru căsătoria dintre un bărbat şi o femeie, altfel „doi bărbaţi vor putea adopta copilul tău”.

REFERENDUM familie. Un banner uriaş, de aproximativ 15 metri lungime, a fost pus, la sfârşitul acestei săptămâni, pe un bloc aflat vizavi de Catedrala Mitropolitană, în centrul Timişoarei. Panoul conţine un mesaj prin care cetăţenii sunt încurajaţi să participe la referendumul pentru familie şi să susţină căsătoria dintre un bărbat şi o femeie.

REFERENDUM familie. „Vino la referendum! Votează «da» pentru căsătoria dintre un bărbat şi o femeie! Apără familia şi copiii României. Dacă nu vii la vot, doi bărbaţi vor adopta copilul tău”, scrie pe bannerul afişat în Piaţa Victoriei din Timişoara.

×
Parteneri
Temperaturi de vară în România! Prognoza pe 2 săptămâni
x close