Antena 3 CNN Actualitate REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Ministrul Turismului: Am votat pentru familia dintre un bărbat şi o femeie.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Ministrul Turismului: Am votat pentru familia dintre un bărbat şi o femeie.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Ministrul Turismului: Am votat pentru familia dintre un bărbat şi o femeie.
Sursa foto: Foto: sibiu100.ro
06 Oct 2018   •   10:24

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a votat, sâmbătă, la Sibiu, "pentru familia dintre un bărbat şi o femeie", susţinând că este un vot pentru normalitate, în spatele căruia stau peste 3,5 milioane de semnături pe care le-a strâns Biserica. "Cu siguranţă românii nu sunt de acord cu adopţia copiilor de către persoanele homosexuale şi cu căsătoria cuplurilor homosexuale", a afirmat Trif.

Trif a votat la o secţie de la Liceul Energetic Sibiu, scrie news.ro.

El a spus că a votat "pentru familia dintre un bărbat şi o femeie" şi că, "cu siguranţă, românii nu sunt de acord cu adopţia copiilor de către persoanele homosexuale şi cu căsătoria cuplurilor homosexuale".

Ministrul Turismului a mai susţinut că, aşa cum spunea mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, acest referendum este cel mai important act electoral de la revoluţie încoace.

"Am votat Da pentru familia dintre un bărbat şi o femeie. Este un vot pentru normalitate, mai ales că în spatele acestui vot stau peste 3,5 milioane de semnături pe care Biserica Ortodoxă Română le-a strâns pentru referendum. Cu siguranţă românii nu sunt de acord cu adopţia copiilor de către persoanele homosexuale şi căsătoria cuplurilor homosexuale. De aceea, îi invit pe toţi românii, pe toţi sibienii să vină la acest referendum. Înalt Preasfiinţia Sa Mitropolitul Streza spune că acest referendum este cel mai important act electoral de la revoluţie încoace. Cred că are dreptate şi de aceea este important să asigurăm o participare cât mai mare la acest referendum”, a declarat Trif.

×
Subiecte în articol: ministrul turismului familie barbat femeie
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close