Antena 3 CNN Actualitate Drame la graniţele României | Mame cu copii în braţe şi lacrimi în ochi: "Ardă-l focul pe Putin"

Drame la graniţele României | Mame cu copii în braţe şi lacrimi în ochi: "Ardă-l focul pe Putin"

Valuri de refugiați la vamele din România. Speriați, nedormiți şi înfometați oamenii stau cu gândul acasă la cei care au rămas pentru a lupta alături de armată. Furioși şi revoltați alții i-au transmis lui Vladimir Putin un mesaj.

Drame la graniţele României | Mame cu copii în braţe şi lacrimi în ochi: "Ardă-l focul pe Putin"
de Claudia Popovici    |    27 Feb 2022   •   19:04

Mame cu copii mici în braţe şi lacrimi în ochi speră ca acest coșmar să ia sfârșit şi să se întoarcă acasă. Panica şi stresul sunt simțite de copii care plâng de dorul părinților ramași în Ucraina pentru a apăra ţara de invazia rusă.

"Foarte greu. A plâns întruna copilul. Trei ore am stat si toată lumea e în panică", spune o tânără mama cu un copil epuizat de plâns în cărucior.

"Sunt în stres, sunt în stres", repetă în lacrimi o altă femeie

"Nu mai ştiu nimica. Soţul meu a rămas acasă. Ardă-l focul pe Putin", mai spune revoltată o femeie. 

"Dorinţă de pace avem. Nu ştiu ce o să fac. Soţul şi copii au rămas acolo să apere ţara", mai spune o femeie plângând.

"Am frica mare şi nu pot sta jos deloc. Acum respir un pic mai ușor că tot ce mi-am dorit este să ajung aici că aici nu ne bombardează. Mi-e frică pentru copii.

Aștept să ne spună că ne putem întoarce. Vreau să plec înapoi la casa mea. Am nădejde că nu o si bombardeze tot şi dacă o face tot mă întorc şi o iau din nou", spune în lacrimi o femeie. 

×
Subiecte în articol: refugiati Rusia Ucraina
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close