Antena 3 CNN Actualitate Regele Charles, dat în judecată de o româncă. Femeia a cerut ordin de protecție împotriva suveranului britanic

Regele Charles, dat în judecată de o româncă. Femeia a cerut ordin de protecție împotriva suveranului britanic

Regele Charles se află într-o vizită de cinci zile în România, fiind prima vizită de la momentul încoronării pe care suveranul o realizează. 

Regele Charles, dat în judecată de o româncă. Femeia a cerut ordin de protecție împotriva suveranului britanic
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Georgiana Adam    |    05 Iun 2023   •   10:54

Monarhul nu s-a sfiit niciodată să spună cât de mult iubește România, ba chiar deține proprietăți în țara noastră de ani buni. 

Și românii îl apreciează și îl iubesc pe noul rege al Marii Britanii, mai ales că Regele Charles vizitează țara noastră și vorbește cu oamenii simpli, ceea ce îl face extrem de popular.

Există și o româncă, însă, care pare că nu îl iubește atât de mult pe rege. Constanța Marta, o bucureșteancă din sectorul 6, l-a dat în judecată pe Regele Charles în anul 2015 (Prințul Charles la acea vreme - n.r.) și a cerut magistraților să emită un ordin de protecție împotriva acestuia.

Femeia a cerut judecătorilor din România să îl oblige pe Regele Charles să nu se apropie de ea.

Bucureşteanca nu a avut câștig de cauză, cererea sa fiind respinsă de instanța de judecată, potrivit gandul.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Regele Charles, vizită de cinci zile în România

Regele Charles al III-lea a ajuns vineri după-amiază, la proprietatea sa din Valea Zălanului, în județul Covasna, unde a fost întâmpinat de mai mulți localnici.

Monarhul britanic face o vizită privată de cinci zile în România, petrecând câteva zile la proprietatea sa din Valea Zălanului, în judeţul Covasna.

Aeronava cu care a venit monarhul a aterizat pe Aeroportul Băneasa. Ulterior, Regele Charles al III-lea a fost primit de preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Regele Charles al III-lea a declarat că "întotdeauna s-a simțit acasă în România", în discursul pe care l-a susținut vineri la recepția organizată în onoarea sa la Palatul Cotroceni, unde a fost primit de Klaus Iohannis cu onoruri militare.

×
Subiecte în articol: Regele Charles judecata Constanța Marta
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close