Antena 3 CNN Actualitate Imagini cu Regele Charles al III-lea, întâmpinat de sute de turişti şi localnici după plimbarea de astăzi

Imagini cu Regele Charles al III-lea, întâmpinat de sute de turişti şi localnici după plimbarea de astăzi

Cea de-a treia zi de vizită a Regelui Charles al III-lea în România a început cu un pelerinaj la poarta domeniului său din Valea Zălanului. Sute de turiști au venit de departe pentru a da mâna cu monarhul.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iun 2023   •   19:01

Pentru a treia zi consecutiv Regele Charles al III-lea a ieșit să salute lumea, a ieșit să vorbească cu toți cei prezenți aici, iar numărul celor care au venit pentru a-l vedea și pentru a-l saluta pe regele Charles a fost unul uriaș.

A fost și motivul pentru care monarhul britanic a decis să se oprească și să vorbească cu aproape fiecare om în parte i-a întrebat de unde sunt.

La un moment dat cineva a spus că este din Brașov, moment în care monarhul a spus că şi el cunoaște foarte bine Brașovul. "Iubesc Biserica Neagră", a admis Regele Charles al III-lea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Astăzi, mai mult ca niciodată, satul din Covasna a prins viață. Măsurile de securitate impuse sunt și ele extrem de aspre. Pentru că șederea Regelui Charles al III-lea în România să fie una în siguranță, aici, pe domeniul majestății sale din Valea Zălanului, a fost adus un laborator CBRN care monitorizează calitatea aerului din punct de vedere chimic, biologic și inclusiv nuclear.

Citeşte şi: Imaginile cu Regele Charles al III-lea în România au ajuns în presa internaţională

Localnicii care au fost la picnic cu Regele încă rememorează momentele trăite ieri. Vecinii Regelui susțin că omenia și dragostea pentru animale sunt principalele calități ale majestății sale. 

La ora 21:00 este programată cina, va fi servită și va fi pregătită în așa fel încât să aibă parte și de o surpriză, pentru că sunt produse românești care sunt puse pe masă.

Despre ziua de mâine nu se știu, cel puțin deocamdată, foarte multe lucruri. Cert este faptul că Regele Charles va fi prezent aici, pe Valea Zălanului, la proprietatea sa, urmând ca marți să ajungă la proprietatea din Viscri pentru câteva ore, după care va părăsi România.

 

 

×
Subiecte în articol: Regele Charles al III-lea
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close