Antena 3 Actualitate REGELE MIHAI A MURIT. Mesajul sfâșietor al Tamarei Buciuceanu, după moartea Regelui Mihai

REGELE MIHAI A MURIT. Mesajul sfâșietor al Tamarei Buciuceanu, după moartea Regelui Mihai

05 Dec 2017   •   15:11
REGELE MIHAI A MURIT. Mesajul sfâșietor al Tamarei Buciuceanu, după moartea Regelui Mihai
Sursa foto: Foto: wikipedia.org

REGELE MIHAI A MURIT. Regele Mihai I al României a murit astăzi, la ora 13, ora României, la reședința privată din Elveția.

Tamara Buciuceanu, una dintre cele mai apreciate și mai îndrăgite actrițe ale României, este profund îndurerată de moartea Regelui Mihai.

REGELE MIHAI A MURIT. Dispariția Regelui Mihai, care a fost alungat de două ori din țară, a îndoliat o țară întreagă. Marea actriță Tamara Buciuceanu este profund marcată de decesul Regelui Mihai.

 „Este un moment foarte, foarte, foarte trist. E normal să fie aşa, pentru că a fost un Rege bun. El a întreţinut legătura cu oamenii de ştiinţă, de artă, de cultură…

 Eu am primit titlul de „Coroană a României”, gradul de ofiţer. Nu e puţin lucru să te aprecieze şi Regele. Dumnezeu să îl ierte! Să doarmă liniştit, acolo sus, printre îngeri… În amintirea mea rămâne viu. Am să păstrez o veşnică iubire frumoasă pentru ce a însemnat Regele”, a declarat Tamara Buciuceanu pentru Antena Stars.

×

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close