Antena 3 CNN Actualitate Regele Mihai a transmis un mesaj de compasiune Regelui Norvegiei

Regele Mihai a transmis un mesaj de compasiune Regelui Norvegiei

Regele Mihai a transmis un mesaj de compasiune Regelui Norvegiei
Sursa foto: Foto: INTACT Images
24 Iul 2011   •   12:28
Regele Mihai a transmis un mesaj de compasiune şi sprijin regelui Norvegiei, Harald al V-lea, la scurt timp după atacurile teroriste de vineri, conform unui comunicat al Casei Regale, citat de Agerpres.

"Am fost puternic şocaţi şi profund întristaţi la vestea ororilor de neînchipuit care au avut loc în Norvegia. Tragedia este peste orice închipuiri. Singura consolare în acest moment este că, aşa cum aţi menţionat, întreaga voastră naţiune este unită”, se arată în scrisoare.

"De-a lungul secolelor, norvegienii au făcut atât de mult pentru a apăra cu mândrie şi demnitate libertăţile şi independenţa lor şi sunt sigur că ei vor sta, umăr la umăr, şi în această tragedie”, afirmă Regele Mihai în scrisoare.

"Am fost foarte mişcaţi de fotografiile cu lucrătorii din serviciul medical şi din alte servicii de urgenţă care au lucrat neobosit pentru a salva vieţi; ei erau de toate culorile şi rasele, ceea ce reprezintă o clară respingere a mesajului de ură pe care ucigaşii au vrut să îl dea. Gândurile noastre sunt cu voi în aceste grele momente de încercare”, se arată în finalul documentului.

×
Subiecte în articol: Regele Mihai I scrisoare
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close