Antena 3 CNN Actualitate Regele Mihai I, scrisoare emoționantă: "Familia mea şi cu mine ne rugăm pentru toţi cei care au dispărut"

Regele Mihai I, scrisoare emoționantă: "Familia mea şi cu mine ne rugăm pentru toţi cei care au dispărut"

Regele Mihai I, scrisoare emoționantă: "Familia mea şi cu mine ne rugăm pentru toţi cei care au dispărut"
de S.T.    |    14 Noi 2015   •   12:59

Întregul continent are sufletul în doliu, iar crima abătută asupra Franței este un act împotriva întregii omeniri, apreciază regele Mihai I, într-o scrisoare transmisă, sâmbătă, președintelui Republicii Franceze, Francois Hollande.

"Sunt profund îndurerat de tragedia pe care o trăiește națiunea franceză. Un mare număr de oameni inocenți au plătit cu viața faptul că trăiau într-o țară liberă. Întregul continent are sufletul în doliu, iar crima abătută asupra Franței este un act împotriva întregii omeniri. Familia mea și cu mine ne rugăm pentru toți cei care au dispărut, ca și pentru neconsolatele lor familii", se afirmă în scrisoarea regelui Mihai I, făcută publică de Biroul de Presă al Casei Regale.

Bilanțul provizoriu al atentatelor teroriste comise vineri noaptea la Paris a ajuns la 128 de morți și 180 de răniți, dintre care cel puțin 80 în stare gravă, potrivit unei surse apropiate Parchetului general francez, informează AFP și Reuters.

Sursa: Observator.tv

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close