Antena 3 CNN Actualitate Regele Mihai I se va delecta cu magiunul de Topoloveni trei ani. Şapte companii româneşti au devenit furnizori regali

Regele Mihai I se va delecta cu magiunul de Topoloveni trei ani. Şapte companii româneşti au devenit furnizori regali

Regele Mihai I se va delecta cu magiunul de Topoloveni trei ani. Şapte companii româneşti au devenit furnizori regali
Sursa foto: Foto: bbc.co.uk
28 Oct 2011   •   12:21

Zi plină la Palatul Elisabeta. Regele Mihai a decorat mai multe personalităţi şi a ridicat la rang de furnizor regal şapte companii româneşti. Ilie Năstase şi Victor Ciorbea şi-au îmbogăţit palmaresul cu cea mai înaltă decoraţie oferită de Casa Regală.

Arta, sportul şi politica au avut întâlnire cu Regele Mihai. Majestatea Sa a decorat 12 personalităţi pentru merite deosebite. A contat şi respectul pe care l-au arătat faţă de valorile familiei regale. Victor Ciorbea şi Ilie Năstase au primit cea mai înaltă distincţie, Nihil Sine Deo.

În plus, şapte companii româneşti au primit titlul de furnizori regali. Distincţia e râvnită de mulţi. Mai ales că, în străinătate, nu e doar un simbol al calităţii, ci şi un generator de profit. Nu puţini sunt cei care vor să guste din vinurile favorite ale unui monarh, sau să se bucure de aranjamente florale regale. 

Când vine vorba de dulceţuri, din cămara regală nu lipsesc specialităţile de Topoloveni. Bunătăţile vor fi furnizate Regelui timp de cel puţin trei ani.

Regele Mihai a primit vineri, la rândul său, distincţii. Oraşul Techirghiol i-a conferit titlul de Cetăţean de Onoare. A fost ultimul eveniment al Jubileului Regal din această lună.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close