Antena 3 CNN Actualitate Regele romilor, în FALIMENT. Dorin Cioabă: Sperăm să salvăm firmele

Regele romilor, în FALIMENT. Dorin Cioabă: Sperăm să salvăm firmele

Regele romilor, în FALIMENT. Dorin Cioabă: Sperăm să salvăm firmele
30 Dec 2014   •   11:34
Soţia lui Dorin Cioabă ar fi adus familia în prag de faliment. Două dintre cele mai importante afaceri conduse de aceasta au probleme grave. Statul ar avea de recuperat peste 150.000 de lei de la familie. 
 
Dorin Cioabă a explicat, în exclusivitate pentru Antena 3, că cele două societăţi sunt în faliment, dar datoriile către stat sunt mult mai mici:
 
"Soţia a încheiat nişte afaceri cu anumite firme, care şi ele au intrat în insolvenţă, nu au mai putut să plătească. Una dintre ele este chiar un hypermarket de aici. Din câte ştiu eu, datoriile sunt la nivel de zeci de mii de euro, nu miliarde de lei vechi. Sperăm să salveze firma."
 
"Aceste firme s-au ocupat cu confecţia de paleţi, e adevărat că afacerea merge mai greu, nu mai există industrie în România, foarte multe firme ale romilor au ajuns în insolvenţă, pentru că nu mai există cerere pe piaţă pentru produsele pe care le executau aceste firme. Dacă noi executam piese din bronz pentru anumite firme, acum nu se mai fac. Soţia mea a depus un plan de reorganizare şi doreşte să dezvolte mai mult pe produsele care se cer acum."
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close