Antena 3 CNN Actualitate Regii cerului au ajuns în România. Avioanele supersonice vor face spectacol pe cerul Bucureştiului

Regii cerului au ajuns în România. Avioanele supersonice vor face spectacol pe cerul Bucureştiului

Regii cerului au ajuns în România. Avioanele supersonice vor face spectacol pe cerul Bucureştiului
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
19 Iul 2012   •   08:28

Cea mai tânără echipă de acrobaţi ai aerului din lume va putea fi admirată la sfârşitul săptămânii la show-ul aviatic de pe Aeroportul Băneasa. Astăzi vor sosi şi piloţii italieni, cu nu mai puţin de 10 avioane de luptă.

Turkish Stars este singura echipă de acrobaţi care evoluează cu opt avioane supersonice de luptă. Vor face spectacol pe cerul capitalei sâmbătă şi duminică. Piloţii au sosit deja la noi în ţară, să se antreneze pentru eveniment. Promit vizitatorilor senzaţii tari.      

Şi "comentatorul" echipei e o vedetă. L-au făcut celebru remarcile din timpul evoluţiilor.  La show-ul aerian din acest week-end vin şi italienii de la Frecce Tricolori.

Acrobaţii evoluează cu 10 aeronave, la viteze de aproape 900 de kilometri pe oră. 

Patru ore, vizitatorii vor putea urmări şi reprezentaţia de excepţie a campionului mondial la acrobaţii Jurgis Kairys, zboruri cu elicopterul, planoare şi baloane cu aer cald. Iar cei mai curajoşi vor putea chiar să facă salturi cu paraşuta.

Informaţii despre programul evenimentului găsiţi pe Facebook.


×
Subiecte în articol: show aviatic aeroportul Baneasa
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close