Antena 3 CNN Actualitate Reglare de conturi cu focuri de armă pe străzile din Piatra Neamţ. Un interlop local a murit

Reglare de conturi cu focuri de armă pe străzile din Piatra Neamţ. Un interlop local a murit

Reglare de conturi cu focuri de armă pe străzile din Piatra Neamţ. Un interlop local a murit
Sursa foto: Foto: Antena 3
14 Noi 2010   •   13:07

Gheorghiţă Mararu, liderul interlopilor din Piatra Neamţ a fost ucis în urma unei reglări de conturi într-o cafenea din oraş. Fratele lui Mararu a fost şi el rănit dar starea sa este stabilă. Un necunoscut a intrat în cafenea şi a tras cu un pistol cu glonţ înspre cei doi. Mararu a fost împuşcat de mai multe ori iar medicii nu l-au mai putut resuscita. A fost dat deja în  urmărire un bărbat poreclit Falău, care ar putea avea legătură cu un vechi duşman.

Incidentul a avut loc în plină zi. Atacatorul a intrat într-o cafenea, i-a împuşcat pe fraţii Gheorghiţă şi Bogdan Mararu , după care s-a făcut nevăzut.

Ambii au fost transporţaţi de urgenţă la spital. În ciuda efeorturilor făcute de medici, Gheorghiţă Mararu nu a mai putut fi salvat.

Cealaltă victimă, împuşcată în abdomen, este în stare stabilă.

 


În prezent, poliţia are un suspect Cristian Chilat zis "Falău". Acesta este un rival mai vechi de-al lui Gheorghiţă Mararu. În 2006, Falău i-a incendiat acestuia o maşină. Pentru asta, Falău a fost condamnat la închisoare de unde a fost eliberat, condiţionat, în urmă cu două luni.

Poliţiştii din Neamţ sunt în alertă. Zeci de filtre au fost instituite în tot judeţul, iar un elicopter a survolat zona împădurită a oraşului.
 


Şeful Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică, chestor şef de poliţie Dan Valentin Fătuloiu, a fost trimis la Piatra Neamţ pentru a urmări modul în care poliţiştii fac ancheta în cazul omorului de duminică, precum şi pentru a analiza activitatea IPJ Neamţ în asigurarea ordinii şi siguranţei.

 


Una dintre ipoteze ar fi că uciderea lui Gheorghiţă Mararu ar avea legătură cu incendierea unui magazin, sâmbătă, tot în Piatra Neamţ. Potrivit unor surse, oamenii lui Mararu ar fi cei care au dat foc spaţiului comercial, tot în urma unei răzbunări. Iar asasinatul de duminică ar fi un răspuns la distrugerea magazinului.

Proprietara a fost anunţată printr-un telefon că magazinul arde.

Femeia susţine că focul a fost pus intenţionat de cineva.

Flăcările s-au extins foarte repede , iar locatarii blocului unde amplasat magazinul s-au speriat şi au sunat la pompieri. 

În momentul izbucnirii incendiului, magazinul era închis, aşa că nimeni nu a fost rănit.




×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close