Antena 3 CNN Actualitate Reglare de conturi în stil mafiot în Piatra Neamţ. O maşină de lux a ars ca o torţă

Reglare de conturi în stil mafiot în Piatra Neamţ. O maşină de lux a ars ca o torţă

Reglare de conturi în stil mafiot în Piatra Neamţ. O maşină de lux a ars ca o torţă
Sursa foto: Foto: VideoNews
16 Iul 2011   •   14:46

Reglare de conturi în stil mafiot azi noapte la Piatra Neamţ. Un automobil de lux a fost incendiat cu un coktail molotov. Proprietarul, un om de afaceri, a reuşit să stingă flăcările împreună cu vecinii săi, în câteva minute. Totuşi din automobilul de lux n-a mai rămas mare lucru. Poliţiştii încearcă să afle cine a pus focul, dar nu au prea multe indicii.

Un zgomot puternic i-a trezit pe oamenii care locuiesc în zonă în miez de noapte. Au ieşit la geam să vadă ce se întâmplă. Atunci au observat că o maşină de lux arde în parcare. La câteva zeci de metri doi trecători au dat nas în nas cu un bărbat suspect.

Oamenii l-au trezit pe proprietar şi au sărit să stingă flăcările. Au reuşit să potolească flăcările în câteva minute. În scurt timp pompierii au confirmat varianta unei reglări de conturi.

Poliţiştii au pornit deja pe urmele suspectului. Le va fi greu să-i dea de urmă. Oamenii care l-au văzut se tem să vorbească. Oamenii legii speră să obţină suficiente indicii de pe înregistrările surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

 

×
Subiecte în articol: masina de lux Piatra Neamț
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close