Antena 3 CNN Actualitate Reglementări europene în domeniul acreditării, conferinţă RENAR la Cluj

Reglementări europene în domeniul acreditării, conferinţă RENAR la Cluj

Orice produs sau serviciu de care beneficiem cu toți ar trebui să aibă o acreditare care să garanteze calitatea și siguranța. Clarificări referitoare la reglementările europene în domeniul acreditării – a fost tema conferinței organizate la Cluj de RENAR – Organismul Național de Acreditare din România.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Sep 2023   •   07:49

Cerințele de acreditare și supravegherea pieței în ceea ce privește comercializarea de produse și servicii sunt reglementate foarte clar la nivel European în cadrul unui Regulament pe care toate statele membre au obligația să îl aplice.

În urma evaluării, în România, RENAR este organismul recunoscut de Comisia Europeană cu competențe în domeniul acreditării , în acord cu cerințele și standardele prevăzute în acest Regulament.

În cadrul conferinţei a fost organizată şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri în care participanții au primit informații utile despre metodele de acreditare din diverse domenii de activitate.

Conferința de la Cluj se înscrie într-o serie de evenimente pe care RENAR le organizează în mai multe regiuni din țară, din dorința de a oferi îndrumare celor care activează în domeniul acreditării, garanție a calității produselor și serrviciilor de pe piața din România.

×
Subiecte în articol: RENAR Cluj
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close