Antena 3 CNN Actualitate Regulament pentru turism după 15 mai. Ministrul Economiei a făcut anunțul

Regulament pentru turism după 15 mai. Ministrul Economiei a făcut anunțul

Virgil Popescu vine cu noi lămuriri despre turism. Ministrul Economiei susține că se lucrează la un set de măsuri şi reguli pentru sectorul turistic, după 15 mai.

Regulament pentru turism după 15 mai. Ministrul Economiei a făcut anunțul
Sursa foto: Hepta
01 Mai 2020   •   18:27

"Avem la dispoziție 1 miliard de euro pentru a sprijini IMM-urile, iar o parte din această sumă va fi alocată industriei turismului, care este foarte afectată și trebuie să avem grijă să o repornim.

Ministerul Economiei este în permanentă legătură cu Ministerul Sănătății și cu Ministerul de Interne pentru a pune la punct un set de reguli astfel încât oamenii să se simtă în siguranță atunci când vor fi ridicate restricțiile și vor putea merge într-un restaurant, într-un hotel, în vacanță.

În acest sens, ne pregătim să sprijinim industria turismului cu ajutorul unui pachet de măsuri financiare, pentru că proprietarilor de hoteluri, restaurante, cafenele, baruri li se vor impune, cel mai probabil, niște reguli ce vor viza siguranța clienților, reguli care vor presupune niște costuri suplimentare. Pentru aceste costuri suplimentare, dar și pentru reducerea altor cheltuieli, cum ar fi cele legate de utilități, statul va asigura sprijin financiar domeniului HoReCa", transmite ministrul Virgil Popescu.

×
Subiecte în articol: ministrul Economiei
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close