Antena 3 CNN Actualitate Restricțiile vor fi ridicate în Capitală, începând de astăzi, după două luni de scenariu roșu

Restricțiile vor fi ridicate în Capitală, începând de astăzi, după două luni de scenariu roșu

Bucureștenii au parte de o nouă relaxare chiar în a doua zi de Paște. Capitala a ieșit din scenariul roșu după ce rata de infectare a ajuns sub trei cazuri la mia de locuitori. Asta înseamnă că restaurantele și cafenelele pot primi clienți iar teatrele și cinematografele se redeschid.

Restricțiile vor fi ridicate în Capitală, începând de astăzi, după două luni de scenariu roșu
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    03 Mai 2021   •   07:50

Pentru trei zile la rând Bucureștiul a înregistrat o incidență mai mică de 3 la mia de locuitori iar autoritățile au decis relaxarea restricțiilor. Astfel, cafenelele și restaurantele se vor deschide la interior însă clienții vor putea ocupa maximul de 30% din locuri. 

Teatrele, cinematografele și sălile de spectacol se vor redeschide. 

”Incidența este de 2,62, astfel încât poate fi permisă funcționarea sălilor de spectacol, redusă la 30% din capacitate. De asemenea, este permisă funcționarea restaurantelor, la fel, cu 30% din capacitate”, a anunțat prefectul Capitalei, Alin Stoica. 

De reținut este că magazinele se vor închide în continuare la ora 21:00, iar între orele 22:00 - 05:00, circulația va fi restricționată, astfel încât bucureștenii vor fi nevoiți să folosească în continuare declarațiile pe propria răspundere. 

×
Subiecte în articol: relaxare București
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close