Antena 3 CNN Actualitate Religie Declarația șocantă a unui preot! De ce este păcat să faci un copil în post

Declarația șocantă a unui preot! De ce este păcat să faci un copil în post

Declarația șocantă a unui preot! De ce este păcat să faci un copil în post
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Noi 2017   •   16:26

Declarație șocantă făcută de un popă. Preotul Eugen Tănăsescu susține că este mare păcat să faci copii în post. Acesta are și o explicație.

„Dacă nu porneşti întărit trupeşte la acest drum, degeaba o faci. Postul nu este o detoxifiere alimentară, postul creştin te detoxifică, dacă vreţi, de cea mai mare toxină, numită păcat”, avertizează preotul.

„Conceperea unui copil în perioada postului înseamnă că nu ai conştiinţă creştină. Neavând conştiinţa creştină, spun sfinţii părinţi ai Bisericii, pui în pericol atât viaţa ta, cât şi a copilului. Nu doar în sens fizic, ci mai grav, îi pui în pericol viaţa sufletească, identitatea, educaţia lui, iar toată viaţa sa va fi bulversată. Un păcat nu este ceva în sine, este un termen prin comparaţie cu ţinta care nu a fost atinsă. Când faci un copil în post este păcat pentru că este dovada eşecului acestei conştiinţe creştine pe care nu o ai, pentru că un creştin care nu are aceasta conştiinţa nu face altceva decât să transforme toate faptele lui în păcate”, mai spune preotul Tănăsescu, potrivit Adevărul.

×
Subiecte în articol: post preot declaratie socanta
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close