Antena 3 CNN Actualitate Remus Borza, consilierul lui Dăncilă, avestisment fără precedent: „Avem un comportament comercial de țară bananieră”

Remus Borza, consilierul lui Dăncilă, avestisment fără precedent: „Avem un comportament comercial de țară bananieră”

Remus Borza, consilierul lui Dăncilă, avestisment fără precedent: „Avem un comportament comercial de țară bananieră”
Sursa foto: Foto: Facebook/Remus Borza
08 Iun 2019   •   10:43

Remus Borza, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a vorbit la emisiunea ”Income”, care sunt planurile guvernului pentru a doua parte a anului, dar și cu ce greutăți se confruntă Finanțele Publice.

Acesta trage un semnal de alarmă cu privire la cheltuielile statului. Statul este supraîndatorat și există dezechilibre care îi vor afecta pe români.

„ Avem un comportament comercial de țară bananieră. Exportăm cherestea, în loc să exportăm mobilă, exportăm mineuri de cupru şi fier, în loc să exportăm echipamente şi utilaje. În locul marile combinate unde intrau opt milioane de muncitori azi vedem malluri sau mărăcini. Trebuie să schimbăm sau să prioritizăm resursa financiară pe zona asta. Creştere preponderent pe producţie si pe spor si nu pe consum și importuri”, a precizat consilierul Remus Borza

„Am avut o discutie cu premierul Viorica Dancila joi, m-a rugat sa fac un punct de vedere pe OUG 114, ajustata dupa prin OUG 19. Probabil luni, marti voi prezenta un punct de vedere”, a adăugat acesta.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close