Antena 3 CNN Actualitate Remus Pricopie, rectorul SNSPA, despre românul care spiona pentru Rusia: "Acesta este numai vârful unui iceberg adânc înfipt"

Remus Pricopie, rectorul SNSPA, despre românul care spiona pentru Rusia: "Acesta este numai vârful unui iceberg adânc înfipt"

"Acesta este numai vârful unui iceberg adânc înfipt", spune Remus Pricopie, rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), despre cazul românului arestat pentru trădare, după ce a spionat pentru Rusia.

Remus Pricopie, rectorul SNSPA, despre românul care spiona pentru Rusia: "Acesta este numai vârful unui iceberg adânc înfipt"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mai 2024   •   14:45

"Acesta este numai vârful unui iceberg adânc înfipt, dar destul de bine camuflat, în textura politică, administrativă, economică, socială și a mass media din #România. Este bine, însă, că Statul a început să dea semnale că România nu este spațiu de manevră pentru șefii de la Moscova ai lui George Simion.

Poate acum, cu ocazia alegerilor locale și europene, ne gândim de două ori înainte de a vota. Ar fi păcat să-i susținem pe politicienii extremiști, de factură legionară, adică chiar pe cei care, îmbrăcați în haine de „patrioți”, sabotează de fapt România, prin atacuri repetate la apartenența noastră la #NATO și #UE și la valorile pe care spațiul euro-atlantic le reprezintă", a scris Remus Pricopie într-o postare pe Facebook.

Acesta este numai vârful unui iceberg adânc înfipt, dar destul de bine camuflat, în textura politică, administrativă,...

Publicată de Remus Pricopie pe Vineri, 24 mai 2024

Cine este românul acuzat de trădare şi spionaj în favoarea Rusiei

Dorin Alexandru Piscan este românul acuzat de desfășurarea de activități de spionaj în beneficiul Federației Ruse. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este suspectat că a furnizat informații din domeniul apărării unor diplomați ruși, vizând obiective militare românești și NATO.

Curtea de Apel București a dispus arestarea preventivă a lui Dorin Alexandru Piscan, în baza articolului 202 din Codul de procedură penală, raportat la articolul 223, alineatul 2, pentru săvârșirea infracțiunii de trădare în formă continuată.

Mandatul de arestare a fost emis imediat, iar bărbatul va rămâne în detenție până la 21 iunie 2024.

×
Subiecte în articol: Remus Pricopie SNSPA
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc, duminică, 16 iunie 2024
x close