Antena 3 CNN Actualitate Remus Rădoi, declarații zdrobitoare: ”Frăția de la Caracal”, cunoscută la nivelul Ministerului de Interne

Remus Rădoi, declarații zdrobitoare: ”Frăția de la Caracal”, cunoscută la nivelul Ministerului de Interne

Remus Rădoi, declarații zdrobitoare: ”Frăția de la Caracal”, cunoscută la nivelul Ministerului de Interne
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
13 Aug 2019   •   14:30

Remus Rădoi, controversatul personaj din Caracal la care oamenii legii au apelat în momentul dispariției Alexandrei Măceșanu, adolescenta sechestrată de Gheorghe Dincă, a fost audiat în cursul zilei de marți la Poliția din Caracal.

Rădoi a susţinut că a anunţat Ministerul de Interne despre frăţia poliţişti - interlopi.

Acesta afirmă că i-ar fi adus la cunoştinţă situaţia secretarului de stat Gheorghe Nucu, dar fără efect.  De altfel, Nucu a fost la rândul său demis, la sfârşitul lunii trecute, după eşecul forţelor de ordine de a o salva pe Alexandra Măceşanu. 

”Numărul doi din MAI, secretarul de stat Nucu Gheorghe, era informat de mine încă de acum trei luni, că la nivelul Poliției Caracal există o conducere care informează grupurile infracționale despre ce se află în dosare, ce urmează se li se întâmple. Într-una dintre sesizări spuneam că șeful Poliției Caracal a anunțat un hoț că urmează să i se facă percheziții a doua zi. Am indicat un nume și date, politiști care mi-au spus când au mers la descindere cum s-a întâmplat. (...) Există factor polițienesc implicat cu certitudine și l-am documentat”, a mai spus Remus Rădoi, într-o emisiune la postul de televiziune B1 TV.

Citește Și Remus Rădoi, audiat de procurori în contextul dispariției Alexandrei Măceșanu: Șefii Poliției Caracal mână în mână cu interlopii

×
Subiecte în articol: interlopi MAI Caracal
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close