Antena 3 CNN Actualitate Renault a prezentat conceptul Sandero Sand'Up

Renault a prezentat conceptul Sandero Sand'Up

Renault a prezentat conceptul Sandero Sand'Up
28 Oct 2008   •   08:27

Renault a prezentat luni, în deschiderea Salonului Auto de la Sao Paolo, conceptul Sandero Sand'Up, un prototip care prefigurează un viitor vehicul recreaţional bazat pe platforma crossover-ului Stepway.
Noutatea principală a conceptului este faptul că acesta este primul prototip Renault creat în America Latină de biroul de design special dezvoltat de marca franceză pe acest continent.
"Am creat un model versatil, fără rival în Brazilia, care se bazează pe soluţii inteligente şi pe un design extrem de jovial.", susţine Vincent Pedretti, şeful echipei de designeri ai Renault Design America Latina, scrie Automarket.
Conceptul Stand'Up poate primi la bord patru persoane în configuraţie 2+2, cu locurile din spate ceva mai reduse ca spaţiu. Prototipul - destinat exclusiv prezentării pe piaţa din Brazilia - permite abordarea a două versiuni de caroserie diferite: coupe sau cabrio pick-up. În cazul în care cei de la bord optează pentru versiunea cabrio pick-up, plafonul solid de culoare roşie poate fi detaşat, permiţând rularea în aer liber. Portierele sunt construite din policarbonaţi, sunt transparente iar deschiderea acestora se face printr-un sistem electrohidraulic.
Modelul de plajă imaginat de designerii sud-americani are sub capotă un motor Hi-Flex de 1.6 litri cu 16 valve care funcţionează pe bază de benzină sau biocarburant, producand 107 CP in primul caz si 112 CP pe etanol.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close