Antena 3 CNN Actualitate Reparaţie a unei conducte cu sârme şi camere de bicicleta, în Codlea

Reparaţie a unei conducte cu sârme şi camere de bicicleta, în Codlea

Reparaţie a unei conducte cu sârme şi camere de bicicleta, în Codlea
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Aug 2011   •   22:36

În ţara lui "merge şi aşa" improvizaţia este arta oricărui meşter. O dovedesc din plin nişte muncitori din Codlea care repară o magistrală de apă cu o sârmă şi o cameră de bicicletă. Departe de a fi uimiţi, şefii lucrătorilor sunt chiar mândri. 

Codlea. Ora 10. O echipă de interventie trebuie să repare o magistrala dezafectata care a explodat după ce s-a rupt o valva. Apare prima problemă. NU găsesc ţeava.

Ora 11. Acum că au găsit ţeava trebuie să găsească şi o soluţie să o repare. Aparat de sudură şi ţeavă nouă nu au. Dar au o cameră de bicicletă, ceva sârmă şi o sticlă de plastic.

Odată terminată lucrarea toată lumea e fericită. Mai puţin cetăţeanul care a filmat.  O altă problemă e rezolvată în acelaşi stil de "merge oricum".

Patru ore mai tarziu lucrarea e terminată. Groapa a fost acoperită şi pietruită. Iar şefii muncitorilor sunt total de acord cu maniera de lucru a oamenilor.

Şi tot şefii ne-au spus că nu e singura ţeavă reparată cu sârmă şi cauciuc. Şi nu s-a întâmăplat nimic rău, doar că sunt chemaţi tot mai des la intervenţii...

×
Subiecte în articol: conducta Codlea
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close