Antena 3 CNN Actualitate Replica cu care Darius Vâlcov, cel care l-ar fi evaluat pe Grindeanu, a provocat un șoc în politică

Replica cu care Darius Vâlcov, cel care l-ar fi evaluat pe Grindeanu, a provocat un șoc în politică

Replica cu care Darius Vâlcov, cel care l-ar fi evaluat pe Grindeanu, a provocat un șoc în politică
15 Iun 2017   •   09:52

Sorin Grindeanu a anunţat că din ”celebra” comisie de evaluare a miniştrilor cunoaşte un singur membru, pe Darius Vâlcov, dar el nu e membru PSD. Grindeanu atacă modul în care a fost încheiat raportul şi problemele semnalate în acesta, scrie businessmagazin.ro.

Darius Vâlcov, fost primar de Slatina şi fost membru al PD-L, a trecut la PSD, de unde a fost adus ca ministru al Finanţelor de către Victor Ponta. După ce a venit ministru al Finanţelor, Vâlcov a avut mai multe contre cu FMI, el fiind unul dintre cei care a susţinut că România nu mai are nevoie de un program economic cu instituţiile financiare internaţionale.

El a spus că „Nu vreau ca România să mai participe la bachetul Europei din poziţia de chelner“, adăugând ”credeţi că Franţa şi Marea Britanie sunt foarte fericite că România vrea să reducă taxele? Nu. Cine din Europa e fericit că în sânul UE o ţară ca România va deveni aproape un paradis fiscal în 5 ani? Vreti să rămânem în continuare participanţi la banchet în situaţia de chelner? Eu aş vrea să fim în situaţia de invitaţi.  Dacă nu putem ridica salariile la nivelul lor, hai să venim cu taxe mai mici şi să dăm o şansă României să aibă o ţintă.”

×
Subiecte în articol: Darius Valcov Sorin Grindeanu
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close