Antena 3 CNN Actualitate Reporter luat la bătaie de primarul unei localităţi bistriţene (VIDEO)

Reporter luat la bătaie de primarul unei localităţi bistriţene (VIDEO)

Reporter luat la bătaie de primarul unei localităţi bistriţene (VIDEO)
09 Noi 2009   •   09:23

Scandal într-o localitate din Bistriţa. Enervat că jurnaliştii îl iau la întrebări în legătură cu un accident, primarul localităţii Şintereag, Ioan Bob a sărit la bătaie. Nu a ţinut cont nici de poliţişti, nici de funcţia pe care o are. Primarul democrat liberal l-a lovit pe reporterul Antenei 3 cu pumnul în faţă şi aproape a reuşit să distrugă camera de filmat.

Totul a plecat de la un accident rutier care a lăsat satul fără curent electric. O maşină a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune şi l-a rupt.

Primarul democrat-liberal din Şintereag a fost deranjat de prezenţa presei, dar şi de întrebările care i se adresau. Jurnaliştii au vrut să afle ce măsuri va lua, după ce localnicii au rămas fără curent electric.

Primarul a încercat chiar să îi ia camera operatorului Antena 3, dar nu a reuşit. S-a răzbunat, totuşi, lovindu-l cu pumnul pe reporterul postului nostru.

Poliţiştii aflaţi la faţa locului nu au fost în stare să-l oprească pe primarul dezlănţuit.

În accident au fost rănite două persoane, care au fost duse urgent la spital.

Stâlpul de electricitate va fi înlocuit abia în cursul zilei de astăzi, la fel ca şi cel de lângă el, avariat. Până atunci, oamenii vor sta pe întuneric.



Antena 3

×
Subiecte în articol: reporter batut primar Bistriţa
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close