Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care un reporter a început să se clatine și să repete cuvinte în direct. Transmisiunea a fost oprită

Momentul în care un reporter a început să se clatine și să repete cuvinte în direct. Transmisiunea a fost oprită

Un reporter din Canada care transmitea informații în direct pentru jurnalul de știri, a început din senin să repete cuvinte și să aibă o privire fixă.

Momentul în care un reporter a început să se clatine și să repete cuvinte în direct. Transmisiunea a fost oprită
Sursa foto: dailymail.co.uk
de Ioana Mircea    |    12 Ian 2023   •   22:43

Jessica Robb este reporter la un post de știri canadian din Edmonton. În timp ce susținea o intervenție în direct, acesteia i s-a făcut rău. Și-a schimbat comportamentul brusc și a începând să repete cuvinte.

Situația a devenit îngrijorătoare și mai îngrijorătoare în momentul în care privirea acesteia se fixează pe un punct, iar femeia începe să se clatine.

„Nu mă simt bine”, a fost replica tinerei. Acesta a fost momentul în care camerele de filmat s-au oprit și a fost reluată transmisiunea din platou, acolo unde prezentatoarea a dat dovadă de prezență de spirit și a asigurat publicul că reporterul nu este singur, ci are pe cineva alături care să îi ofere ajutor.

Ulterior, tânăra a ales să își facă profilul de Twitter privat, iar asta i-a pus pe mulți pe gânduri, însă a venit ulterior și răspunsul, printr-un mesaj publicat tot de Jessica Rob.

„Pentru toți cei care mi-au trimis mesaje de încurajare și urări de bine, vă mulțumesc. A fost copleșitor, vă mulțumesc și să știți că apreciez din plin fiecare mesaj. Am primit, de asemenea, și mesaje de hărțuire și ură, ce au avut la bază tot felul de teorii false cu privire la motivul incidentului prin care am trecut.

Nu am de gând să îmi fac publice informațiile ce țin de cazul meu medical, dar vă asigur că nu există motive de îngrijorare. Cine îmi înțelege istoricul medical va găsi o explicație logică pentru toate cele întâmplate. Pot confirma totuși că situația nu are de-a face cu vaccinul Covid-19”, a dezvăluit Jessica Rob, potrivit dailymail.co.uk.

×
Subiecte în articol: Canada
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close