Antena 3 CNN Actualitate Reprezentanţii Spiru Haret o acuză pe Ecaterina Andronescu că a prejudiciat imaginea Universităţii

Reprezentanţii Spiru Haret o acuză pe Ecaterina Andronescu că a prejudiciat imaginea Universităţii

Reprezentanţii Spiru Haret o acuză pe Ecaterina Andronescu că a prejudiciat imaginea Universităţii
Sursa foto: Ecaterina Andronescu
15 Aug 2009   •   11:41

Reprezentanţii Universităţii Spiru Haret cer demiterea ministrului Educaţiei Ecaterina Andronescu, pe care o acuză că a prejudiciat imaginea Universităţii. Ministerul Educaţiei a pierdut parţial procesul în acest caz, după ce instanţa i-a dat dreptul să organizeze admitere în toamnă, la specializările acreditate. Ministrul susţine, totuşi, că decizia Curţii de Apel Bucureşti nu este decât o etapă, în procesul cu Universitatea Spiru Haret.

Instanţa Curţii de Apel Bucureşti a suspendat două articole din hotarârea de Guvern care elimina Spiru Haret de pe lista universităţilor acreditate. Excepţiile ridicate de minister au fost toate respinse.

Reprezentanţii Spiru Haret o acuză pe Ecaterina Andronescu de prejudicierea imaginii Universităţii şi sunt decişi să ceară daune.

De partea cealată, Gabriel Ispas, director general în cadrul Ministerului Educaţiei consideră că "Spiru Haret" poate face admitere doar în centrele autorizate. Hotărârea Curţii de Apel Bucureşti nu este definitivă şi poate fi contestată în cinci zile.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Ecaterina Andronescu
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close