Antena 3 CNN Actualitate Două femei au sărit pe fereastră de teama unui bărbat care le amenința cu toporul, la Reșița

Două femei au sărit pe fereastră de teama unui bărbat care le amenința cu toporul, la Reșița

Scandal tragic la Reșița unde două femei, mamă și fiică au sărit pe fereastră, vineri, după ce au fost amenințate de soțul uneia, respectiv socrul celeilalte, cu toporul.

Două femei au sărit pe fereastră de teama unui bărbat care le amenința cu toporul, la Reșița
de Georgiana Adam    |    06 Mar 2021   •   10:40

Incidentul a avut loc vineri în cartierul Țerova din municipiul Reșița, unde o femeie i-a sesizat pe jandarmi că socrul ei, beat, o amenință pe ea și pe soacra sa cu toporul.

Jandarmii au constatat faptul că bărbatul, aflat în curtea imobilului în care locuia, era violent verbal și manifesta un comportament violent, motiv pentru care a fost încătușat.

Potrivit declarațiilor victimelor, bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice a devenit violent și le-a amenințat cu toporul. Ele au fost nevoite să se închidă în casă, dar bărbatul a început să lovească cu picioarele și a încercat să spargă ușa.

Temându-se pentru viața lor, femeile au sărit pe geam. Ambele au supraviețiut căderii de la mică distanță, însă nu se știe dacă au fost rănite. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie. 

"În jurul orei 16.40, grupa de intervenție din cadul IJJ Caraș Severin a fost direcționată în cartierul Terova din municipiul Reșița, deoarece o femeie a sesizat dispeceratul că socrul sau, aflat sub influență băuturilor alcoolice, o amenință pe ea și pe soacră să cu acte de violență", a transmis Inspectoratul Județean de Jandarmi.

×
Subiecte în articol: Reşiţa
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close