Antena 3 CNN Actualitate Ideea unui manager pentru ca restaurantul să rămână deschis şi iarna: ''Vom face un schelet de lemn care va avea o prelată transparentă şi vom pune şi încălzitoare printre mese!''

Ideea unui manager pentru ca restaurantul să rămână deschis şi iarna: ''Vom face un schelet de lemn care va avea o prelată transparentă şi vom pune şi încălzitoare printre mese!''

Sărbătorile tradiţionale de Crăciun vor fi o amintire anul acesta. La sfârşit de decembrie sunt aşteptate creşteri mari ale numărului de infectări, iar restaurantele cel mai probabil vor rămâne închise. Managerul unui restaurant a găsit o soluţie pentru ca localul să rămână deschis. ''Vom face un schelet de lemn care va avea o prelată transparentă şi vom pune şi încălzitoare printre mese'', a spus Denisa Dogaru.

Ideea unui manager pentru ca restaurantul să rămână deschis şi iarna: ''Vom face un schelet de lemn care va avea o prelată transparentă şi vom pune şi încălzitoare printre mese!''
de Iulia Gorgorin    |    28 Oct 2020   •   16:35

Hotelierii din Poiana Brașov sunt pe pierdere din luna martie și nu au mari speranțe nici pentru sezonul toamnă-iarnă.

''În momentul de față putem funcționa cu o capacitate de 30 % în restaurante, iar acest lucru va fi o problemă, în situația în care vom avea cazări și nu vom avea unde să servim masa'', spune patronul unui hotel.

Lucrurile nu sunt roz nici în ceea ce privește restaurantele. Administratorii spun că nu HoReCa este focarul de infectare cu coronavirus. 

Pentru a-și dezmorți afacerile, patronii de restaurante încearcă să se adapteze crizei sanitare prin tot felul de măsuri. 

Managerul unui restaurant are o idee pentru ca localul pe care îl adminstrează să rămână deschis.

''Vom face un schelet de lemn care va avea o prelată de jur împreujur, transparentă. Bineînțeles vom pune încălzitoare printre mese. Va fi oarecum o distanță între umbrelă și schelet, de aproximativ 40 de centimetri, ca un fel de ventilație să spunem așa, să nu fie un spațiu închis'', spune patroana unui restaurant din Braşov'', a spus Denisa Dogaru, manager restaurant.

Timp de 14 zile, în municipiul Braşov şi în comuna Hărman s-au luat măsuri de prevenire şi limitare a răspândirii noului coronavirus.

×
Subiecte în articol: petreceri revelion Crăciun schelet
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close