Antena 3 CNN Actualitate Un nou restaurant de lux, deschis în București. Clienții se pot bucura de preparate inedite cu specific mediteranean

Un nou restaurant de lux, deschis în București. Clienții se pot bucura de preparate inedite cu specific mediteranean

Un nou restaurant de lux a fost inaugurat în București, într-un complex rezidenţial. Interiorul cu design extravagant şi preparatele inedite, cu specific mediteranean, au cucerit vedetele prezente la eveniment.

de Ioana Mircea    |    28 Iun 2023   •   23:30

 Aşa cum o spune şi numele, Rispetto, însemnând respect în limba italiană, restaurantul îsi propune să preţuiască mâncarea mediteraneană şi clientul care trece pragul localului. 

"Este cu specific italian pentru că suntem un popor latin și românii chiar mănâncă preparate italienești și am zis să deschidem și noi un restaurant italienesc. Veți găsi preparate italienești și nu numai, începând cu fructe de mare, paste, pizza", a spus Sergiu Predescu, managerul restaurantului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bucătarii au dezvăluit şi care sunt inovațiile acestui sezon. "Avem o mini tartă cu cremă de brânză, somon afumat și ou de prepeliță, o mini tartă cu vită, a treia humus de vinete și cu brânză de capră", a explicat chef Constantin Ghimpu.

Chiar şi vedetele prezente la inaugurare au spus ce comanda cel mai des şi ce apreciază cel mai mult la un restaurant. "O pizza bine făcută. Eu trăiesc să mănânc bine, să iubesc și să fac muzică", a spus Ovidiu Lipan Țăndărică.

Pe de altă parte și vedeta Antena 1, Răzvan Simion, a fost prezent la eveniment. "Bucătăria mediteraneană se zice că e la bază greceasca, eu zic ca este italienească. Au o plăcere de a mânca și a spune povești (n.r. italienii) și uite în București se întâmplă asta chiar unde ne aflăm noi"

Restaurantul este deschis zilnic de la ora 10 dimineața până la miezul nopții.

×
Subiecte în articol: restaurant București
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close