Antena 3 CNN Actualitate Restaurantele și cafenelele din București se redeschid! Rata de infectare nu a ajuns la 3 la mia de locuitori

Restaurantele și cafenelele din București se redeschid! Rata de infectare nu a ajuns la 3 la mia de locuitori

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei, Mariana Stancu-Țipișcă, a anunțat că restaurantele și cafenelele din București se redeschid, pentru că rata de infectare nu a ajuns la 3 la mia de locuitori. În acest moment rata în Capitală este de 2,82.

Restaurantele și cafenelele din București se redeschid! Rata de infectare nu a ajuns la 3 la mia de locuitori
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    15 Oct 2020   •   18:15

„Au trecut în scenariul roșu 15 unități școlare, iar altre trei unități au trecut din scenariul roșu în scenariul galben. S-a constatat încetarea de drept a hotărârilor 19, 20 și 21 din 2020”, anunță purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei, Mariana Stancu-Țipișcă, care a precizat că restaurantele și cafenelele se redeschid „în condițiile legii”, a declarat Mariana Stancu-Țipișcă, după ședința Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență.

Rata de infectare în Burești este sub 3 la mia de locuitori

De asemenea, Mariana Stancu-Țipișcă a mai precizat că, joi, rata de infectare cu COVID-19 este de 2,82.

O altă decizie a CMSU este invitarea Societății patronale a restaurantelor și cafenelelor din România, la solicitarea reprezentanților acesteia, la ședințele Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență.

„Această asociație patronală dorea să fie membru în Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență. În acest comitet s-a convenit ca această asociație patronală a restaurantelor și cafenelelor din România să fie doar invitată la deciziile Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență. Nu vor participa la vot, dar vor fi invitați punctual în ședințele Comitetului Municipiului București, atunci când se va discuta o problemă care îi privește în mod direct”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: restaurante cafenele București
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close