Antena 3 CNN Actualitate Restricţii de circulaţie pe Podul Prieteniei dintre Giurgiu și Ruse, timp de câteva zile! Anunț pentru șoferii români care merg în Bulgaria

Restricţii de circulaţie pe Podul Prieteniei dintre Giurgiu și Ruse, timp de câteva zile! Anunț pentru șoferii români care merg în Bulgaria

Circulaţia pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse, dintre România și Bulgaria, se va efectua pe o singură bandă, ca urmare a efectuării unor lucrări de reparaţii.

Restricţii de circulaţie pe Podul Prieteniei dintre Giurgiu și Ruse, timp de câteva zile! Anunț pentru șoferii români care merg în Bulgaria
Sursa foto: Facebook/Poliţia de Frontieră
de Andreea Gelatu    |    20 Noi 2023   •   10:54

"Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat de către Centrul Comun de Contact Giurgiu, Ruse, Bulgaria cu privire la faptul că în perioada 20-23 noiembrie 2023, circulaţia pe Podul dintre Ruse şi Giurgiu va fi reorganizată temporar cu ocazia efectuării unor acţiuni de reparaţie în regim de urgenţă a rosturilor de dilatare, iniţiate pe partea bulgară a podului.

Lucrările de reparaţie se vor desfăşura pe timpul zilei, iar traficul în zonă se va efectua pe o singură bandă fiind semnalizat cu indicatoare rutiere.

Având în vedere că traficul prin PTF Giurgiu se va desfăşura cu dificultate, menţionăm faptul că la nivelul instituţiei vor fi luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere', se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de ITPF Giurgiu.

Citeşte şi: Angajații din Ministerul Muncii anunță că intră în grevă generală din 27 noiembrie, "în absenţa soluţiilor imediate"

Totodată, ITPF Giurgiu recomandă şoferilor mijloacelor de transport să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close