Antena 3 CNN Actualitate Circulație liberă către mare. Restricțiile de pe Podul de la Cernavodă au fost ridicate

Circulație liberă către mare. Restricțiile de pe Podul de la Cernavodă au fost ridicate

Restricțiile de circulație de pe Podul de la Cernavodă au fost ridicate, a anunțat, joi, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Circulație liberă către mare. Restricțiile de pe Podul de la Cernavodă au fost ridicate
Sursa foto: Agerpres
de Andreea Ştefan    |    27 Mai 2021   •   16:07

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că restricțiile de circulație de pe Podul de la Cernavodă au fost ridicate.

Decizia a fost luată, joi, 27.05.2021, începând cu ora 14:00.

”S-au ridicat restricțiile de circulație pe Podul peste Dunăre de la Cernavodă.

Joi, 27.05.2021, începând cu ora 14:00, traficul rutier a fost reluat în integralitate pe Podul peste Dunăre de la Cernavodă, ridicându-se restricțiile ce au fost impuse pe fondul lucrărilor desfășurate pentru reabilitarea acestuia.

Astfel, circulația se redeschide și pe calea 2 a podului de la Cernavodă, sensul Constanța – București.

Din perspectiva siguranței circulației, amintim conducătorilor auto că viteza legală pe pod este de 80 de km/h.

De asemenea, reamintim că în luna februarie a acestui an, CNAIR a semnat cu SC MARISTAR COM SRL contractul pentru “Realizarea Lucrărilor de Reabilitare a Podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, la km 157+600”, valoarea contractului fiind de 66,847,689.39 Lei fără TVA, obiectivul fiind finanțat din Fonduri Europene Nerambursabile.

Subliniem că pe perioada sezonului estival se vor executa doar lucrări la infrastructură, fără a se institui restricții de circulație.

Podul peste Dunăre de la Cernavodă este un pod combinat de cale ferată și șosea, care traversează fluviul Dunărea și împreună cu podul similar de la Fetești, conectează orașul București de Portul Constanța, de asemenea unind Drobogea de Muntenia prin Autostrada A2”, a anunțat CNAIR, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

×
Subiecte în articol: Podul de la Cernavodă autostrada A2
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close