Antena 3 CNN Actualitate Proteste anti-Covid interzise în lipsa certificatului verde. Senator AUR: "Autorităţile sunt posedate de demonul vaccinării"

Proteste anti-Covid interzise în lipsa certificatului verde. Senator AUR: "Autorităţile sunt posedate de demonul vaccinării"

Participarea la proteste de acum înainte va fi permisă doar cu certificatul verde, în zonele în care infectările sar de 3 cazuri la mia de locuitori. Avocații spun că acest demers va fi greu de pus în practică, în timp ce reprezentanții AUR acuză autorităţile că sunt posedate de demonul vaccinării.

Proteste anti-Covid interzise în lipsa certificatului verde. Senator AUR: "Autorităţile sunt posedate de demonul vaccinării"
Sursa foto: Arhiva Antena 3
de Claudia Popovici    |    21 Sep 2021   •   16:37

Modificările din starea de alertă au fost adoptate prin Ordonanță de Urgență și publicate în Monitorul Oficial.

Cu alte cuvinte, românii vor avea nevoie de certificat verde inclusiv pentru a protesta la adresa acestui document.

Avocații spun că acest demers va fi greu de pus în practică, în timp ce reprezentanții AUR acuză decidenţii că sunt posedați de demonul vaccinării. 

„Ar trebui să se întâmple ceea ce scrie în Hotărârea de Guvern, numai că, din punctul meu de vedere, o astfel de condiție, ca să spun aşa, este greu sau dacă nu greu, imposibil de pus în practică.

Îmi imaginez un protest cu 100 de persoane, mai vin încă 10, ce facem cum îi verificăm, cine va verifica dacă au certificat verde, dacă sunt testați sau dacă au trecut prin boală?

Din punctul meu de vedere este o chestiune mai mult teoretică pentru că, în practică nu știu dacă va putea fi adusă vreodată la definire" spune avocatul Valerică Tudor, la Antena 3.

Senator AUR: "Autorităţile sunt posedate de un demonul al vaccinării”

„Aceasta Hotărâre de Guvern are o țintă cu bătaie profilactică. Ei se așteaptă ca pe măsură ce toamna înaintează să aibă loc proteste de masă tot mai mult în țară.

Și atunci, caută să preîntâmpine aceste proteste. Cum? Intimidând oamenii și descurajându-i, spunându-le: nu ieșiți fără certificatul verde sau dacă nu aveți dovada unui test negativ în ultimele 72 de ore pentru că altminteri vei fi veți fi pedepsiți. Cum? Prin aceleași amenzi cu care  am fost obișnuiți de un an jumate.

Guvernanții parcă sunt posedați de un demon al vaccinării. Nu știu ce se întâmplă cu ei. Au intrat așa într-o transă a maratonului injecțiilor, vor musai să ne injecteze pe toți", spune senatorul AUR Sorin Lavric la Antena 3. 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close